KOST OG TRÆNING

Jeg er ikke tilhænger af at man skal leve efter en kostplan på sigt, men for en periode kan det være en god med lidt hjælp til lidt retningslinier, når man enten har et mål om vægttab eller om en større muskelmasse.

Og kosten er en af de ting vi ikke kommer udenom, når det handler om at opnå et vægttab eller at få en større muskelmasse.

Jeg hjælper med at lave en kostplan der er tilpasset præcis til dig og dine ønsker. Ud over din generelle sundhed, så har kosten og sammensætningen af denne, stor betydning for om du får de resultater du gerne vi have og det udbytte du ønsker af din træning og din indsats.

I samarbejde med dig sørger jeg for at kostplanen indeholder den rette fordeling af kulhydrat, protein og fedt og det antal kalorier der er nødvendigt for netop dig og dit mål.

Via kostplanen ønsker jeg at give dig nogle redskaber og en hjælp til at forstå de forskellige madvarers kalorie indhold, og hvordan du nemmest opretholder din nye livsstil.

Kostplaner er normalt en del af mine træningsforløb, men ønskes en kostplan uden tilkøb af træningsforløb, så kontakt mig for nærmere information.

Kostplan

650kr
  • Skræddersyet til dig, din hverdag og dit mål